2011. április 17., vasárnap

Kezdés - Roswelli szerencsétlenség

Üdv mindenkinek :) Új vagyok még itt a blogon, és remélem minél előbb belerázódok. Kezdésnek a Roswelli ufo szerencsétlenséggel és a minap az FBI által bevallott információkról fogok írni.


Kezdjük egy kis történelemmel.

1947 júniusában az Új-Mexikóban található Roswell nevű városban egy farmer a kertjében ismeretlen eredetű tárgyakra akad. Rögtön felhívják a Chaves megyei seriffet aki értesíti az illetékes katonai erőket. A helyszínre megérkezvén a katonák gyorsan dolgozva eltüntetik a maradványokat és azonnal az 51es körzetre keresztelt katonai bázisra szállítják őket. A sajtó csak több mint 2 hét múlva jelenteti meg az újságot, miszerint a katonai erők egy repülő csészealjat (vagy annak maradványait) találtak egy farmon. Ezt még aznap egy Jesse Marcel nevű őrnagy megerősíti, de aztán a vezérkar megcáfolja és egy meteorológiai ballon lezuhanásának tituálja be. Na ennyi lenne a rövid történet, továbbiakban az FBI nemrég nyilvánosságra hozott információit fogom bemutatni.
Az FBI washingtoni irodája feltett a honlapjukra egy olyan jelentést, illetve több anyagot is, amelyet Guy Hottel az 1947es Roswelli UFO lezuhanásáról adott be. Ebből a jelentésből az derül ki, hogy három csészealjat észleltek Új-Mexikóban. Körülbelül 15 méter átmérőjűek és korong alakúak voltak. Mindegyik csészealjban 3 körülbelül 90centis emberre hasonlító alakot lehetett megfigyelni. Fémszálas ruhák voltak rajtuk, amelyek a testükre tapadtak. Ezt lehetett olvasni az 1950. 03. 22-i jelentésben. Valószínűleg a katonai támaszpont radarjai zavarhatták be az űrhajók navigációs rendszereit, és ezért zuhantak le.
Gondoljunk bele, miért hozná pont most nyilvánosságra az FBI erről az igen kényes szerencsétlenségről szóló jelentést.

„A Sun és a Daily Telegraph című brit lapokban szigorúan titkos iratként jellemzett feljegyzést valójában soha nem titkosították és évtizedek óta ismert. Csak azért került elő újra, mert nemrég felrakták az FBI weboldalára.”
Hottel neve nem előszőr kerül elő, ebben a földönkívüli históriában, hiszen már 1986-ban és 1988-ban is hivatkoztak rá, hogy bizony szállt le földönkívüli az USA-ban.
Ha esetleg ottvoltál 1947-ben, vagy nagyapuka eltett néhány alkatrészt a földönkívüli járműből, vagy neadjisten egy ufo a szomszédod, nehabozz kommentelni:)

0 megjegyzés: