2011. április 17., vasárnap

A nagy leleplezés!

Futótűzként terjedt el az emberek között, miszerint UFO-t láttak egy szarvasfotózás éjszakáján, - Amerikában. Az állítás kételyek között maradt, hogy vajon tényleg egyedül élünk-e a földön, vagy csak egy rossz szemszögből fotózott szarvas?



A képen a titokzatos lényt láthatjuk, amely kilétét megmutatta és előbukkant. A kamera azonnal fotót készített hajnali 01:44 perckor Amerikában. A fotó nagy felbolydulást keltett... vajon mi történik, ha ez egy rossz szándékú UFO? Így hát minden ember abban reménykedik, hogy növényevő és a továbbiakban is bátran mehetnek ki az erdőbe sétálni, egy napsütötte délután.

Ebben vagyunk mi, akik segítenek a dolog igazi leleplezésében! Miután egy kedves közre működőnk I.B., akit nem nevezünk nevén felfedezte az igazi forrását a képnek, mi úgy döntöttünk, hogy ezt közhírre hozzuk.

Íme hát a hír valódi forrása: 
http://www.inquisitr.com/93204/creepy-unidentified-louisiana-beast-is-viral-videogame-advert/

Megdöbbenten vettük tudomásul szerkesztő társammal, hogy ez a "lény", amit már csak egy játéknak nevezhetünk, nem létezik!
Annyi hírt hallhattunk... Lochnessi szörny, a nagy lábú... és még pár ilyen rémületes lehetetlenséget. Íme itt a következő "szörnyünk", aki egy videojátékból származik.

"A félelmetes beazonosítatlan szörny, egy videojátékból való, egy reklámkép, amely a Resistance 3 videojátékból származik." - közölték az oldalon az emberekkel.






Először én se hittem a szememnek, de miután rákerestem a "Resistance 3" játékra az interneten, és megnézegettem a képeket, tényleg köztük volt ez a furcsa "lény" is, ami állítólag megjelent Amerika erdejének a közepén.


Egy ilyen képet is láthatunk a lényünkről, amelynek hasonlósága egy és ugyanaz, csak más mozdulatban:




Éppen ezért, nyugodt szívvel visszaülhetünk a helyünkre és elfelejthetjük ezt a futóhírt, amely soha nem volt igaz.



Köszönettel
Amy & Synera


Közreműködő oldalak:
http://www.haon.hu/kulonos-lenyt-fotoztak-a-szarvasvadaszok/news-20110413-12401879
http://www.inquisitr.com/93204/creepy-unidentified-louisiana-beast-is-viral-videogame-advert/
http://www.google.hu


Közreműködő segédtársunk: I.B.

2 megjegyzés:

_Zohann_ írta...

A végén az lesz mint a "Világok Harca" filmben felbukkanó "Half life 2" játékban szereplő gépszörny :D én fotosoppal tervezek egy Star Wars Darth Vader szellemet Nyúúúdzsörzibe :D Legyetek ott holnap este 7 kor fog megjelenni :D

lebegőlány írta...

az photoshop :DD majd oda utazunk. ^^
de nagyon szörnyű az emberi hiszékenység... semminek sem néznek utána és máris elhiszik amit az orruk elé dobnak..